Programmer
Beslutningshjelp
Betaversjon
 
Denne appen hjelper deg med å ta både store og mindre beslutninger. Den lar deg sette opp fordeler og ulemper mot hverandre, slik at du kan få en god oversikt over hva som er lurest å gjøre. Du velger selv hvilke kriterier som skal legges til grunn, og i hvor stor grad hvert kriterium skal spille inn.
GRATIS
Virker kun i app-versjon
 
 
Daglig logg
Betaversjon
 
Før logg over hva du foretar deg, steder du besøker, hvordan været er, hva du ser på av film og TV - eller bare ellers har lyst til å kommentere. Loggen kan brukes som dagbok.
GRATIS
Virker kun i app-versjon
 
 
Handleliste
Betaversjon
 
Sett opp handlelister. Enkelt valg av varer som har vært lagt inn tidligere.
GRATIS
Virker kun i app-versjon
 
 
Inventarliste
Betaversjon
 
Hold orden på dine eiendeler (bøker, filmer, ting av alle slag) ved å føre dem opp i databasen til denne appen. Gode muligheter for søk og filtrering, samt mulighet for å føre opp utlån (og innlån).
GRATIS
Virker kun i app-versjon
 
 
Topptur
Betaversjon
 
Liker du å gå tur, eller trenger du litt motivasjon? Toppturer er et konsept hvor man oppsøker topper og får registrert at man har vært der. Slik kan man konkurrere med andre (eller seg selv).
Merk at dette handler ikke om fjellklatring eller harde styrkeprøver. Toppene har som regel mer eller mindre godt farbare stier, og i tillegg vil hver topp være angitt med en vanskelighetsgrad.

Dette programmet gjør bruk av GPS (du må kjøre det på en mobiltelefon eller annen enhet som har GPS).
GRATIS
 
 
Ønskelister
Betaversjon
 
Er du lei av å måtte ringe opp eller hele tiden spørre hva venner og familie ønsker seg til bursdager og jul? Eller har du gitt en gave til noen, bare for å finne ut at noen andre hadde gitt akkurat det samme?

Med dette programmet kan dere opprette en ønskeliste-gruppe der dere kan se hverandres ønskelister. Andre medlemmer av gruppen kan krysse av for ønsker i din liste - uten at du får vite om det. Dermed kan de koordinere hvem som gir hva.
GRATIS
Virker kun i app-versjon
 
 
 
Dette er en begrenset nettside generert for søkemotorer. Vi anbefaler at du heller bruker app-versjonen, som inneholder alt du finner her og mer til. Har du bruker på AaseWeb, kan du logge inn og få tilgang til enda mer funksjonalitet. Gå til app-versjon!.